Effektiv profilering på job eller i fritiden

Profiltøj kan være arbejdstøj eller fritidstøj til ansatte og kunder. Enten til hverdagsbrug eller måske i forbindelse med særlige events og begivenheder. Det kunne også være klubtøj eller andre former for holdbeklæding. Uanset formålet står SG Promotion klar med den service og vejledning, I har brug for når I skal finde frem til det helt rigtige tøj.

Vi kan levere tøj med jeres logo og tekst fra en lang række anerkendte kvalitetsmærker. Tøjet fås i mange prisklasser. Fælles for dem alle er dog, at det har stor reklameværdi, så profiltøj er en effektiv profilering samtidig med at det omkostningsvenligt.

Tøj med påtrykt reklame kan med fordel foræres som gave til medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere i forbindelse med specielle begivenheder, arrangementer eller andet. På den måde sørger du for, at dit firmas navn og værdier ses igen og igen af mange potentielle kunder, både når beklædningsdelene bæres på job og i fritiden. Vi er New Wave Profile partner og kan derfor tilbyde et bredt udvalg af profileringsartikler der gør at du kan BE YOUR BRAND.

Profiltøjet opleves bedst, hvis du kommer forbi vores showroom, men du er også altid velkommen på tlf. 49 15 00 06

Med SG Promotion får I en erfaren partner indenfor profilering. Vi tilbyder tøj, merchandise og andet inden for mange forskellige kategorier. Vores ekspertise omfatter især specialfremstillet tøj med tryk og jeres valgte farver i stoffet fra adskillige kvalitetsmærker til blandt andet:

  • Arbejdstøj
  • Golf beklædning
  • Løbetøj
  • Tøj til cykling
  • og meget andet

Du kan finde nærmere oplysninger vedrørende de ovenstående kategorier her på hjemmesiden.

Få godt profiltøj i en kvalitet så medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder også får lyst til at bruge det i fritiden
Få tilpassede løsninger, der tilgodeser jeres ønsker og skaber den bedste værdi

Vi har mere end 15 års erfaring fra branchen og har igennem årene serviceret en lang række kunder med vidt forskellige efterspørgsler. Gennem kyndig rådgivning og tæt dialog med både dig som kunde og vores mange samarbejdspartnere finder vi i fællesskab frem til den bedst mulige løsning til lige netop jer.

Vi anser det som vores primære opgave at tilgodese dine ønsker og behov, hvilket utvivlsomt giver de mest udbytterige profileringsprodukter. Du gives muligheden for at have medbestemmelse over designet af dit bestilte profiltøj. Det er således muligt at tilpasse det efter dine specifikke ønsker, og vi sætter ingen grænser for antallet af anvendte farver eller logoer.

Vi arbejder meget kvalitetsbevidst med enhver bestilling og garanterer flotte tryk, der holder hele tøjets levetid.

Se også vores andre tilbud og services, der alle har som formål at skabe god profileringsværdi. Vi glæder os til at fremme og formidle dit firmas budskab!

Via menuen her på hjemmesiden kan du finde yderligere information vedrørende vores tilbud om tøj, udstyr, reklameartikler og andet med tryk. Kontakt os gerne med eventuelle spørgsmål, forespørgsler eller andet.