Kvalitetsprofilering på landevejene

Få specialfremstillet cykeltøj med dit firmas logo, budskab eller andet. Det er blandt andet den perfekte gave til medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere i forbindelse med specielle begivenheder i relation til cykelsport. Det er en velkendt form for firmaprofilering, som vi hos SG Promotion har stor erfaring med.

Brug os til at få dit visitkort ud på landevejene!

Besøg vores showroom eller ring 49 15 00 06 for at bestille cykeltøj

Derfor skal du bestille jeres cykeltøj hos SG Promotion

Vi har i mange år fulgt markedets udvikling og tendenserne for altid at kunne tilbyde de bedste og mest effektfulde løsninger til den enkelte kunde. Vores erfaring siger os, at profilering i form af specialdesignet og logotrykt cykeltøj stadig giver yderst værdifuld reklame for pengene. Vi har dog også oplevet, at der stilles højere krav til kvaliteten af denne form for sportstøj. Derfor er vi blevet New Wave Profile partner, hvilket er din garanti for , at vi altid leverer det bedste i profilering.

Vi forsøger altid at imødekomme mere selektive og kvalitetsbevidste behov. Vores primære fokusområde er at opfylde enhver kundes specifikke ønske, hvorfor vi både tilbyder høj kvalitet samt stor fleksibilitet.

Vores udvalg leveres primært fra de velkendte kvalitetsmærker Craft og Vangárd. Produkter der er testet og produceret i samarbejde med professionelle cykelryttere. Det sikrer dig sublim kvalitet med sans for detaljerne. Du har mulighed for have al den indflydelse på cykeltøjsdesignet, som du ønsker. Der sættes ingen grænser for antallet af logoer og farver, ligesom alle tryk er af en kvalitet, der holder og forbliver flot hele tøjets levetid.

Cykeltøj

Få den højeste kvalitet og den bedste rådgivning hos din professionelle partner

Med mangeårig erfaring fra branchen samt en altid kvalitetsbevidst tilgang til alle aspekter af vores arbejde, sikres du markedets bedste samarbejdspartner. Gennem fagkyndig rådgivning, servicemindede specialister og gode kvalitetsprodukter sørger vi for, at dit firmalogo, budskab m.m. kommer ud blandt potentielle kunder på bedst mulig vis.

Få veltilpassede løsninger i form af cykeltøj, der flot og sikkert giver udtryk for dit firmas specifikke forretningsområde og værdier. Vi leverer også tøj til profilering i forbindelse med andre sportsgrene og arbejdstøj tilpasset netop din virksomheds behov.

Se nogle af mulighederne via menupunktet Sport og kontakt os i dag for at høre mere.