Få dit brand med på turen

Løbesport vinder stadig større og større popularitet blandt den brede danske befolkning. Aldrig har der været så megen fokus på sund levevis her i landet, hvilket adskillige firmaer har observeret og draget fordel af. Mange firmaer viser således aktiv interesse i den generelle folkesundhed og kan se idéen i at profilere sig i den sammenhæng.

Løbetøj som gaver til medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere ved særlige events værdsættes af mange. Derudover giver de påtrykte logoer og budskaber særdeles effektiv firmaprofilering på ganske omkostningsvenlig vis.

Eksempelvis er DHL løbet et godt sted at profilere sig. Tøjet der uddeles til sådanne arrangementer ses ikke alene på dagen, men ses rundt om på veje og stier i årevis efterfølgende. Derfor er det også vigtigt, at tryk- og tøjkvaliteten er god. Det er den hos os!

Kontakt os på telefon 49 15 00 06 eller i vores showroom for at få det helt rigtige løbetøj

Lad os hjælpe med at få budskabet ud på løbetøjet

Send reklamer for dit firma med ud på diverse løbeture med tøj af høj kvalitet fra SG Promotion. Vi er leveringsdygtige i løbetøj, -sko og –udstyr af både simpel og mere avanceret karakter. Ved større partier tilbyder vi opmåling af fødder, belastninger m.m. Dette sikrer et perfekt resultat og gode løbeoplevelser. Vi kan også levere tøj med tryk til cykling, golf og andre sportsgrene.

Vores udvalg af tøj, sko og udstyr omfatter kvalitetsprodukter fra:

  • Nike
  • Craft
  • Vangárd
  • No-name

For at opnå den bedste reklameværdi, er det vigtigt, at tøjet udstråler god kvalitet. Samtlige tryk holder sig flotte, tydelige og intakte gennem hele tøjets levetid.

Løbetøj med tryk

Kvalitetstøj i valgfrit design

Vores forskellige former for sportstøj specialfremstilles efter jeres ønsker og behov. Dette er vores primære fokus, at I skal være mere end tilfredse med tøjets endelige udseende, funktion og kvalitet.

SG Promotion har igennem mere end 15 år leveret kvalitetsløsninger til en lang række forskellige kunder, hvorfor vi er overbeviste om, at vi også kan servicere jer på fornem vis. Du kan selv bestemme designet, og vi sætter ingen grænser for antallet af farver og logoer. Få inspiration i vores løbekatalog via punktet Katalog i menuen.

Du kan læse meget mere om vores tilbud og services her på hjemmesiden, ligesom du altid er velkommen til at kontakte os eller besøge vores showroom

Find yderligere information om samtlige af vores effektive profileringsprodukter og services her på hjemmesiden.

Har du spørgsmål, efterspørgsler eller andet, er du meget velkommen til at kontakte os.