Gør dit firmas navn og budskab synligt

SG Promotion er din professionelle og erfarne partner inden for effektiv firmaprofilering. Vi leverer totalløsninger, der sikrer, at dit firmanavn og budskab kommer ud blandt befolkningen og ses af en lang række potentielle kunder og samarbejdspartnere.

Tryk på tøj er en udbytterig og omkostningsvenlig profileringsform. Tøjet specialfremstilles efter bestilling, hvor du bestemmer, hvilke tryk der skal pryde designet. Dette kan eksempelvist være firmalogo, budskab eller andet. Mange af vores kunder har med fordel foræret tøj med tryk på til ansatte, kunder og samarbejdspartnere i forbindelse med særlige begivenheder, arrangementer og lignende. Udnyt f.eks. hvis medarbejderne deltager i et løb, ved at sende dem afsted med dit budskab på løbetøjet.

Ring på 49 15 00 06 eller besøg os for vejledning om tryk på tøj og anden profilering

Få en erfaring partner indenfor profilering med SG Promotion

Tøj med tryk, der bæres på job, til firmaarrangementer, eller i fritiden, ses af mange, da det mere eller mindre gør bæreren til en omvandrende reklamesøjle. Derfor er det selvfølgelig også vigtigt, at kvaliteten er i top, hvis det rigtige indtryk skal efterlades. Derfor leverer vi både tøj og tryk fra anerkendte kvalitetsmærker med ekspertise indenfor bl.a.

  • Arbejdstøj
  • Golf
  • Løb
  • Cykling
  • Diverse andre sportsgrene

Vi kan som New Wave Profile partner derudover levere et stort udvalg af andre kvalitetsprodukter med tryk.

Gode løsninger af høj kvalitet sikrer den bedste reklameværdi

Med over 15 års erfaring inden for vores fag ved vi præcist, hvad der kræves af denne form for firmaprofilering. Vi har således sikret effektiv formidling af mange kunders vidt forskellige budskaber. Vi rådgiver med stor faglighed og finder sammen med dig og vores samarbejdspartnere frem til den absolut bedste løsning for dig.

Det er vores fornemste opgave at levere værdifuld profilering på en måde, der tilgodeser dine specifikke ønsker og behov. Du kan derfor selv bestemme tøjets design, når du bestiller tryk på tøj, hvori vi ikke begrænser antallet af hverken farver eller logoer. Alle tryk er af høj kvalitet og holder sig flotte, tydelige og intakte gennem hele tøjets levetid.

Få profilering som du ønsker det. Vi tilbyder flere forskellige former for reklame. Se vores tilbud her på siden eller kontakt os med eventuelle spørgsmål.

Se også vores øvrige tilbud – der blandt andet omfatter udstyr og reklameartikler med tryk – her på hjemmesiden. Kontakt os gerne med eventuelle spørgsmål, efterspørgsler eller andet.

Klik på Kataloger i menuen for at se nogle af mulighederne.

Klik på “Kataloger” i menuen for at se nogle af mulighederne.