Golfbolde fra førende mærker med logo eller navn påtrykt

Lad dit logo, firmanavn eller budskab komme med på golfturen. Hos SG Promotion tilbyder vi professionelle bolde med logo eller tekst påtrykt til gode priser. Som New Wave Profile partner kan vi også levere golf-tilbehør og -beklædning med dit brand på.

Logo golfbolde eller golfbolde med navn er en effektiv form for reklame, da en bold ofte skifter ejer mange gange i løbet af dens liv, så dit budskab kommer ud til flere end blot dem, du giver boldene til. Ofte vil det være et pengestærkt segment, der får fat i boldene, hvilket kun gør det endnu mere interessant at promovere sig på denne måde.

Derfor skal du bestille golfbolde med logo hos SG Promotion

Markedet og efterspørgslen på logobolde har  ændret sig over de senere år. Brugerne er blevet mere kræsne mht. hvad de vil bruge. Ikke mindst når der er tale om reklamebolde. Hos SG Promotion har vi bemærket denne tendens og indrettet os efter den. Derfor tilbyder vi golfprodukter af højeste kvalitet fra førende mærker, så du er sikker på, at produkterne med dit logo ikke bare kommer til at samle støv.

Løsningen skal altså ikke være det billigste, men heller ikke nødvendigvis det allerdyreste; Det bør være en afvejning af, hvad modtageren forventer og ønsker. Alt hvad du finder hos os er produkter, vi selv ville eje. Det er et godt udgangspunkt, når man skal formidle sit budskab videre.

Derfor forhandler vi mærker som:

  • Titleist
  • Callaway
  • Wilson
  • TaylorMade
  • Srixon
  • Nike
  • Pinnacle

Golfbolde med logo og tekst trykt på

Ring på 49 15 00 06 eller besøg butikkerne for at bestille

Stadig i tvivl om, hvorfor du skal vælge os?

Alle bolde trykkes hos producenterne, da det sikrer den højeste kvalitet. Vi mener det når vi siger, at vi går op i, at dit brand skal repræsenteret bedst muligt på golfbanerne!

SG Promotion har mere end 15 års erfaring med salg af logo-golfbolde og andet golfudstyr. Vi kan derfor tilbyde særdeles fagkyndig rådgivning og klare alverdens forskelligartede efterspørgsler. Vores rådgivning er ærlig og har til formål at finde den bedst mulige løsning til dit specifikke behov.

Du er altid velkommen i vores showroom eller på tlf. 49 15 00 06 hvis du vil vide mere. Vil du blot se, hvad vi bl.a. kan tilbyde af golfbolde, så kig i menuen under punktet Sport.