Fertility Care

fertility care logo i grøn og blå tekst med en smule gul på et punktum

Fertility Care har modet til at definere en ny agenda inden for ufrivillig barnløshed og permanent ufrivillig barnløshed og vise vejen til et meningsfuldt liv med eller uden egne børn. Der arbejdes for dialog på tværs af fagområder, politikere og personer, der har været eller er i fertilitetsbehandling, samt ufrivilligt barnløse. Personerne hos Fertility Care vil være talerør for både dig, der prøver eller har prøvet at blive forælder, og dig, der sidder på den anden side af bordet som fagperson.

Ved fertility care tror man på, at det tværgående samarbejde er det bedste fundament for et kvalitetsløft af det psykosociale felt omkring ufrivillig barnløshed.

De tror på, at den tværgående dialog og perspektiv på tværs af folk i fertilitetsbehandling og efterfølgende er afgørende for at mindske frygt og smerte i og omkring denne eksistentielle rejse. En frygt og smerte som naturligt opstår pga angsten for ikke at blive forælder.

Fertility care har etableret Videnscenteret, fordi de savnede at blive lyttet til og hørt som hele mennesker, da de selv stod midt i forløbet, og som fagpersoner savnedei redskaber og vejledning til at rådgive og facilitere et sammenhængende behandlingsforløb.

Tilgangen er holistisk. Der sættes fokus på “det hele menneske”, eller sagt med andre ord, alle de psykosociale aspekter af ufrivillig barnløshed og fertilitetsbehandling, med eller uden et barn på vej.

SG Promotion

Ambolten 8
​2970 Hørsholm

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Jan Graucob: 31 77 95 69
Peter Nørgaard: 26 73 83 83

Kontor: 49 15 00 06

Send os en mail

E-mail: info@sgpromotion.dk

​CVR: 32365604