Niklas Nørgaard Møller​​

Niklas Nørgaard Møller - professionel golfspiller. mand som svinger en golfkølle over skulderen

​Hvem er Niklas? - Han er vokset op i Kokkedal Golfklub, hvor han har spillet golf de seneste 20 år. Niklas var ikke specielt dygtig i begyndelsen, men arbejdede hårdere og hårdere. Da han så fyldte 20 år blev han udtaget til landsholdet, og spillede her 5 EM'er og ét VM i de danske farver. Store tider med fantastiske oplevelser!

I 2016 åbnede Niklas sin første sæson som pro. Første år stod på Nordic League og tilvænning til at skifte hobbyen ud med arbejdet. 2. sæson blev en opgradering til Challenge Touren, og ligeledes foregik 2018 på de næststørste europæiske jagtmarker. Begge disse år på Challenge Touren var dog med delvist kort. Så i 2019 tog han en beslutning om at spille fuldtid på Nordic League og dermed forsøge at optjene et fuldt kort igennem top 5. Missionen lykkedes og et fuld Challenge Tour blev en realitet. Niklas lærte hurtigt, at golf ikke er en sprint men et maraton. Og så længe gennemsnitsscoren gik ned, så skulle resultaterne nok gå op.

Og op gik resultaterne i hvert fald! - i 2021 oplevede Niklas Nørgaard Møller det foreløbige højdepunkt i sin golfkarriere, da han sluttede på en ottendeplads i Challenge Tourens sæsonfinale på Mallorca og dermed var blandt de 20 bedste spillere på Challenge Touren, der sikrede sig en kategori til European Tour i den kommende sæson. Udover at blive et nyt kapitel for Niklas, bliver det netop også dét for Europatouren, som skifter navn til "DP World Tour". Med navneskiftet følger større præmiepuljer og flere turneringer for spillerne både på challengetouren og i den fineste række.

7 x År på landsholdet

2 x Nordic League sejr

1 x Vinder af Nordic League ranglisten

1 x 20. plads på Road to Mallorca

1 x Runder i 62

17 x År spillet golf

SG Promotion

Ambolten 8
​2970 Hørsholm

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Jan Graucob: 31 77 95 69
Peter Nørgaard: 26 73 83 83

Kontor: 49 15 00 06

Send os en mail

E-mail: info@sgpromotion.dk

​CVR: 32365604