Niklas Nørgaard Møller​​

Niklas Nørgaard Møller - professionel golfspiller. mand som svinger en golfkølle over skulderen

Jeg startede som 10-årig med at spille golf i Kokkedal Golf Klub. Interessen var der fra start.

Efter 9. klasse valgte jeg at tage 1 år til San Diego, Californien, for at gå i high school og spille golf for skolen. Det var golfmæssigt et meget indbringende år, hvor mit hold bla. vandt det californiske mesterskab. Så jeg rejste hjem med en bagage tanket med selvtillid. 

​Det tog hurtig fart herhjemme. Jeg indledte et samarbejde med Jesper Meyer – Søren og Anders Hansens mentaltræner, og følte virkelig at jeg blev rykket op på en hylde højere. 

I 2011 valgte jeg så at prøve kræfter med en professionel turnering for første gang. Jeg vandt ECCO Tour turneringen Willis Masters i 11 under par, og sluttede samlet på en 4. plads på Titleist ranglisten for danske amatørspillere. Året efter blev det til 4 sejre i forskellige store turneringer, en samlet 3. plads på Titleist ranglisten, og jeg fik en plads på det danske herrelandshold. I jagten på at ruste mig til at bide skeer med de professionelle, har jeg spillet et VM, tre EM’er samt store amatørturneringer i bl.a. Japan, Argentina, USA, England, Frankrig, Portugal og Spanien.​​

SG Promotion

Ambolten 8
​2970 Hørsholm

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Jan Graucob: 31 77 95 69
Peter Nørgaard: 26 73 83 83

Kontor: 49 15 00 06

Send os en mail

E-mail: info@sgpromotion.dk

​CVR: 32365604