Tinas gadebørn​

tinas gadebørn - sort skrift med illustration af stort hånd med lille hånd og hjerter

Alle børn, har ret til et godt liv!

Jeg har i 2018 tilbragt 2 måneder i Asien, som frivillig hjæloper, bla. hos gadebørnene på Filippinerne. Efter denne oplevelse står det klart for mig, at jeg snarest muligt må tilbage for at gøre dette værested “eller opholdssted” for små udsatte gadebørn mere humant. Det omtalte opholdssted som er en nedlagt garage, har dagligt besøg af 35 til 150 gadebørn året rundt. Børnene kan opholde sig i værestedet i dagtimerne imellem kl. 8-17. Med lidt hjælp til dette værested, kan det gøre en KÆMPE forskel for områdets mange gadebørn.
Hvor mange børn lever i fattigdom?

Omkring 387 millioner børn i verden lever i ekstrem fattigdom og må undvære en eller flere af de ting, der er rigtig vigtige for deres liv. Det kan for eksempel være mad, vand, skolegang, lægehjælp eller beskyttelse. Problemet er størst i udviklingslandene. Her lever mange familier for under seks danske kroner om dagen.


59 millioner børn går ikke i skole.

Hvor mange børn er fejl- og underernærede?

Der er 155 millioner børn under fem år, der ikke vokser, som de skal på grund af fejl- og underernæring. Omkring halvdelen bor i Asien, og en tredjedel bor i Afrika. Underernæring spiller en rolle i næsten halvdelen af alle dødsfald blandt børn under fem år, og det er medvirkende årsag til, at omkring tre millioner børn dør hvert år.​​

SG Promotion

Ambolten 8
​2970 Hørsholm

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Jan Graucob: 31 77 95 69
Peter Nørgaard: 26 73 83 83

Kontor: 49 15 00 06

Send os en mail

E-mail: info@sgpromotion.dk

​CVR: 32365604