​Golf

Som set ovenfor kan vi her ved SG Promotion tilbyde en lang række kvalitetsmærker, der alle er særdeles velegnet til profilering af dit firma. Fordelene ved at tage et etableret mærke kontra et “no name” produkt, er at modtageren får større lyst til at iføre sig det i fritiden pga. signalværdien. No name produkternes force ligger naturligvis i prisen samt muligheden for helt at bestemme placering og udformning.

Har du ønske om andre mærker er du mere end velkommen til at kontakte os – Vi har kontakterne.​

Da SG Promotion startede op var golf det primære omdrejningspunkt, og vi er derfor stolte af at kunne sige at vi har over 20 års erfaring indefor faget og kan rådgive bredt hvis i har spørgsmål. I vores 276 kvm. inspirerende showroom i Hørsholm – som altid er et besøg værd - har vi samlet det vi er bedst til, og på dette grundlag har vi selvfølgelig indrettet en hel specielafdeling, kun med golf! Her kan du gå på opdagelse, i nogle af de mange muligheder vi tilbyder af golfprodukter. Er i på udkig efter golfbeklædning har vi endda et stort udvalg af prøver, som i selvfølgelig altid er velkommen til at komme og prøve.

Da SG Promotion startede op var golf det primære omdrejningspunkt, og vi er derfor stolte af at kunne sige at vi har over 20 års erfaring indefor faget og kan rådgive bredt hvis i har spørgsmål. I vores 276 kvm. inspirerende showroom i Hørsholm – som altid er et besøg værd - har vi samlet det vi er bedst til, og på dette grundlag har vi selvfølgelig indrettet en hel specielafdeling, kun med golf!

Her kan du gå på opdagelse, i nogle af de mange muligheder vi tilbyder af golfprodukter. Er i på udkig efter golfbeklædning har vi endda et stort udvalg af prøver, som i selvfølgelig altid er velkommen til at komme og prøve.

Eller leder i efter inspiration til at gøre god reklame på golfprodukter? får I her et tip: Logobolde! – Logobolde er nemlig blandt de ældste profileringsformer inden for golf, og det er der en hel særlig men simpel grund til: reklame med relativt lave omkostninger! og med brandede golfbolde er det som at sprede visitkort ud på alverdens golfbaner.

Så lad dit firmanavn og budskab blive set af adskillige potentielle kunder og samarbejdspartnere på god, prisvenlig vis. Hos os tilbyder vi professionelle golfbolde med flot påtrykte logoer til markedets bedste priser – kvalitet og profilering taget i betragtning. Alle golfbolde bliver selvfølgelig trykt hos producenterne, og sikrer dermed højeste kvalitet.

I det hele taget kan vi med stolthed sige, at leder du efter et golfprodukt – om det er for profileringens skyld eller af andre årsager – er vi de helt rette til at hjælpe dig, både ekspertise mæssigt men også når det kommer til en god pris. Vores rådgivning er ærlig og har til formål at finde den bedst mulige løsning til dit behov, og hos os er du altid garanteret en hurtig, effektiv og kvalitetsbevidst ekspedering. 

Vi er leveringsdygtige inden for en lang række forskellige løsninger og vores indgående kendskab til markedet gør, at vi i langt de fleste tilfælde kan tilbyde en kvalitetsbevidst måde at formidle dit budskab på.​

SG Promotion

Ambolten 8
​2970 Hørsholm

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Jan Graucob: 31 77 95 69
Peter Nørgaard: 26 73 83 83

Kontor: 49 15 00 06

Send os en mail

E-mail: info@sgpromotion.dk

​CVR: 32365604