Golfbolde

Golfbolde – kvalitet og tryk fra førende mærker

Lad både dit firmanavn og dit budskab blive set af adskillige potentielle kunder og samarbejdspartnere på god, prisvenlig vis. Hos SG Promotion tilbyder vi professionelle golfbolde med flot påtrykte logoer til markedets bedste priser – kvalitet og profilering taget i betragtning.

Logobolde er blandt de ældste profileringsformer inden for golf. Grundet god reklame med relativt lave omkostninger til følge, har golfbolde med logo været brugt længe af adskillige firmaer – og konceptet holder stadig. Golfbolde skifter således gennemsnitligt ejere 5 til 7 gange i deres levetid, hvorfor dit firmanavn med stor sikkerhed vil blive set af mange.

Markedet og efterspørgslen på logobolde har dog ændret sig over de senere år. Mere selektive og kvalitetsbevidste modtagere af golfboldenes påtrykte budskaber har gjort, at disse i dag skal være af bedre kvalitet for, at opnå fyldt udbytte af profileringen. Hos SG Promotion har vi bemærket denne tendens og indrettet os efter den.

Alle golfbolde trykkes hos producenterne. Dette sikrer den højeste kvalitet. Få dit visitkort repræsenteret på golfbanerne med produkter fra SG Promotion.

Få god ekspertrådgivning samt veltilpassede løsninger fra erfarne specialister

SG Promotion har mere end 20 års erfaring med salg af logo golfbolde. Vi kan derfor tilbyde særdeles fagkyndig rådgivning og tilgodese massevis af forskelligartede efterspørgsler – både hvad angår karakter og størrelse. Vores rådgivning er ærlig og har til formål at finde den bedst mulige løsning til dit specifikke behov.

Vi er leveringsdygtige inden for en lang række forskellige løsninger. Vores indgående kendskab til markedet gør, at vi i langt de fleste tilfælde kan tilbyde en kvalitetsbevidst måde at formidle dit budskab på.

Bliv serviceret effektivt af dygtige rådgivere og få dine kvalitetsprodukter leveret hurtigt og lige til døren. Vi glæder os til at fremme og formidle dit budskab

Når du handler hos SG Promotion, er du altid garanteret hurtig, effektiv og kvalitetsbevidst ekspedering. Dette gælder alt fra den første tilbudsgivning til den endelige levering.

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig på bedst mulige vis. Du er altid velkommen til at kontakte os på vores hotline nummer 49 15 00 06 eller info@sgpromotion.dk.

Titleist

Se mere

Callaway-chrome-soft

Callaway

Se mere

Wilson-WS_DX2_Vert

Wilson

Se mere

3_TaylorMade

TaylorMade

Se mere

Srixon-AD333

Srixon

Se mere

Golfboldene fås med påtrykt logo, navn eller budskab. Klik her og læs mere.